14 Mayıs 2013 Salı

AHLAKSIZ TEKLİF

NİCOLE JORDAN - EPSİLON YAYINLARI

www.kitapyurdu.com'dan satın al

Dönem romanlarını sevmiyorum aslında. Ama bu kitaba bayıldım diyebilirim. Londra'nın hızlı çapkınlarından Lord Sinclair, devamlı sevgili değiştiren çok zengin, küstah bir o kadar da yakışıklı biridir. Kız kardeşi Olivia, erkek arkadaşıyla gizli bir buluşma sonucu kaza geçirir ve sakatlanır. Bu durum Lord'un hayatında büyük değişikliğe neden olur.

Kardeşini bu duruma düşüren Aubren Trent'ten intikam almak için her şeyi yapar ve tüm servetini kumar masasında elinden alır. Bu durumdaki ağabeyini kurtarmak isteyen Vanessa ise anlaşmak için Lord'a gider ve ahlaksız bir teklifle karşılaşır. Vanessa sakat kardeşine refakatçilik yapmayı önerirken; Lord, abisinin borçlarını yalnızca metresi olursa sileceğini söyler.

Vanessa ise geride kalan iki kızkardeşi, hasta annesi ve ağabeyi için bu anlaşmaya evet der. Ama aralarındaki bu tehlikeli oyun zaman içinde yerini aşka bırakacaktır. Vanessa aynı evde yaşamaya başlayınca Lord'un aslında göründüğü gibi küstah, kendini beğenmiş değil; aksine ince ruhlu, kız kendini hazır hissetmeden ona elini bile sürmeyecek kadar sabırlı ve anlayışlı bir aşk adamı olduğunu anlar. Lord'da kendini kıza kaptırmamak adına kendi ile büyük savaş verir. 

Aşkın tutkulu, ahlaksız ve hayal kırıklığı yönlerini çok güzel anlatmış. Bir dönem televizyonlarda izlediğimiz Brezilya dizileri tadında...

Kitapla ilgili tek olumsuz düşüncem de kitabın kapağı. 1800'lü yıllarda geçen bu romanın kapağında kırmızı saten çarşafların üzerinde bir kadın oturmakta. O yıllar için bu kapak biraz saçma geldi bana...  

ARKA KAPAK

Sadece kendi zevklerinin peşinden giden, Lord Sinclair sevgili küçük kız kardeşi Olivia bir erkekle yaşadığı yasak buluşma sonucu sakatlanıp itibarını zedeleyene kadar Londra'nın çapkınlarındandı. Sonra, kız kardeşini sakat bırakan genç asilzade Aubrey'yi yok etmek için her şeyi yapacağına yemin etti ve tüm servetini elinden aldı. Ağabeyinin öcünü almak isteyen Vanessa Lord Sin'in sakat kız kardeşine refakatçi olmayı teklif ettiğinde, Damien bunu tek bir şartla kabul eder; Vanessa ağabeyinin borçlarını ancak onun metresi olursa silebilecektir.Vanessa'nın bu ahlaksız teklifi kabul etmesi sonucu aralarında tutku dolu ve tehlikeli bir oyun başlar. Peki, bu anlaşma bittiğinde kalpleri bundan etkilenmemiş olarak yaşamaya devam edebilecekler midir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder